Stijlvol voor het oog. Uiterst comfortabel voor de voeten. En eenmaal gepast, wil je niets anders.

Dat is wat ruim 100 jaar schoeninnovatie teweegbrengt. Die energie zie je in elk detail van een Xsensible schoen terug. XSensible schoenen en laarzen zijn exclusief bij Kees Hoogenbosch Schoenen verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 44. Het merk heeft laarzen in elke kuitwijdte.

Banner Energie Balans Comfort onze zool

De wereld aan je voeten

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van onze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’.

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. De schoenen worden geproduceerd op ambachtelijke wijze in twee state-of-the-art fabriekslocaties vlak buiten Porto in Portugal. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan hier hand in hand.